Uite una dintre cele mai eficiente diete anticelulitice

1 iulie 2011 6:57   Trucuri de frumusețe
Ultima actualizare:

Mai suple, ori mai plinuţe, noi, femeile, ne confruntăm cu celulita. Aspectul de coajă de portocală îţi taie bucuria vacanţei, aşa că n-ai încotro, trebuie să ţii un regim fulger de slăbit. Greşit! Unul dintre motivele care duc la apariţia celulitei este tocmai dieta drastică la care te supui şi care-ţi modifică metabolismul.

Alte cauze pot fi: nivelul ridicat de estrogen din sânge, sedentarismului, o alimentaţie bogată în grăsimi şi în alimente sărate. Dieta pe care ţi-o recomandăm se bazează în principal pe alimente sănătoase, dar mai ales pe ceaiuri care elimină din ţesuturi toxinele, apa în exces şi ­topesc grăsimile.

Micul dejun la alegere:

- 125 g  iaurt mic degresat, ­două linguri de cereale şi o cafea;- o ceaşcă de ceai verde cu o linguriţă de miere, 30 g biscuiţi dietetici, o banană;- o ceaşcă de ceai de păpădie, două felii de pâine integrală cu două felii şuncă de curcan;- 200 ml suc natural de grapefrut, două felii de pâine prăjită cu dulceaţă, o cafea;- 150 g chefir, 3 linguri fulgi de ovăz, o ceaşcă de ceai de ­ginseng.

AFLĂ AICI CARE ERSTE DIETA COMPLETĂ

Mai multe