Emisiunea „E adevărat?” a debutat analizând soarta actuală a democrației originale românești

12 aprilie 2024 5:22   PrimeTime

Soarta democrației românești în anul 2024, unul în care vom avea parte de o serie de alegeri politice. Acesta a fost subiectul principal al dezbaterii cu care a pornit emisiunea online „E adevărat?”, găzduită de luni, 8 aprilie, săptămânal, de Canalul de YouTube al Canal33.

Ionuț Cristache, o vedetă consacrată a emisiunilor politice de televiziune, și partenerul său de dialog, Doru Bușcu, autor de succes al revistei „Cațavencii”, au analizat cu multă atenție peisajului actualului debut de campanie, cea care precede alegerile locale și parlamentare din 9 iunie.

„Democrația a ajuns să nu mai fie democrație, ci este o încolțire a electoratului cu niste opțiuni limitate. Daca tu ai pe tavă opțiuni proaste, sfârșești prin a alege una proastă. Lumea poate vrea un independent, poate vrea un om cu studii superioare, cu biografie, dar nu are cum să aleagă decât dintre oamenii pe care, prin aceste mecanisme erodate în timp și autoperfecționate de sistem, tu ai de ales doar din oamenii pe care îi pun ei pe tavă.....” Citește mai multe pe canal33.ro.

Mai multe