Filmul romantic de pe Netflix pe care să nu îl ratezi în acest weekend. Îți va schimba percepția despre dragoste

12 octombrie 2024 9:30   PrimeTime

Filmul romantic de pe Netflix pe care să nu îl ratezi în acest weekend! Noul film „Girl Haunts Boy ” îl are în rol principal pe Michael Cimino, în rolul adolescentului singuratic Cole, a cărui viață este dată peste cap după moartea tatălui său. Forțat să se mute cu mama sa într-un oraș nou și într-o casă nouă, el nu are aproape pe nimeni la care să apeleze până când face o descoperire șocantă în dormitorul său. Fantoma unei fete de 17 ani pe nume Bea (Peyton List) a fost prinsă în cameră încă din anii 1920 prin puterea unui inel magic.

Filmul romantic de pe Netflix pe care să nu îl ratezi în acest weekend!

Inițial când o întâlnește pe Bea, Cole este absolut terifiat, dar ulterior se obișnuiește cu idea, iar cei doi încep să devină apropiați. Pe măsură ce Cole și Bea ajung să se cunoască și să-și împărtășească dragostea pentru muzică, filmul se va transforma dintr-o poveste cu fantome într-o poveste de dragoste între doi adolescenți singuri care nu mai au la cine să apeleze. Prinsă de inelul blestemat, Bea nu pleacă nicăieri, iar Cole încă se adaptează la viața într-o casă nouă, așa că nu se puteau găsi într-un moment mai potrivit. Cu toate acestea, când Cole găsește cheia pentru a-și elibera în sfârșit prietena fantomatică, va trebui să decidă dacă să o păstreze pe Bea cu el sau să o elibereze în sfârșit în viața de apoi. Această poveste emoționantă despre iubire și renunțare este comparată cu alte povești îndrăgite.

Ideea filmului este să nu te gândești la trecut și te învață că este în regulă să suferi. Trecutul nu poate fi revizitat fizic, dar amintirile sunt cele care rămân cu tine pentru totdeauna. Bea îl ajută pe Cole să realizeze că, chiar dacă tatăl său nu mai este, poate continua să facă lucrurile pe care le făceau împreună cu plăcere, pentru că asta îl va ajuta să păstreze legătura cu el. Ce se întâmplă până la finalul filmului însă, vă lăsăm pe voi să aflați.

Mai multe