NiCK s-a accidentat sub ochii fiicei sale, la «Splash! Vedete la Apă»! Medicii au intervenit imediat

11 august 2022 10:31   PrimeTime
Ultima actualizare:

NiCK de la N&D a început cu stângul pregătirile pentru «Splash! Vedete la Apă». Artistul s-a accidentat în timpul antrenamentelor, moment pe care telespectatorii îl vor putea viziona în această seară, în premieră, de la 20:30, la Antena 1. 

Viața de artist nu este lipsită de riscuri, iar de dragul divertismentului, Nick s-a încumetat să facă o săritură destul de periculoasă în bazinul olimpic de la Bacău, în urma căreia s-a accidentat chiar sub ochii fiicei sale. Nick, sau Nicolae Marin pe numele său real, a avut nevoie imediat de îngrijiri medicale pentru a putea continua show-ul. 

Încidentul a fost cauzat și de faptul că Nick are rău de înălțime, dar a fost urmărit și de un ghinion demn de filmele de comedie. Desigur nici încăpățânarea nu l-a ajutat prea mult, ci din contră, atunci când a ignorat sfaturile antrenorilor s-a lovit foarte rău la brațe în timp ce cobora una dintre scările de pe platformele bazinului.

„Fix două minute înainte, antrenorul ne-a zis: «Nu coborâți în față, așa, pe scări! Coborâți cu spatele, pentru că așa este safe (n.r.: sigur)». Nick, băiețașul, a zis el că știe mai bine ce face. Și a coborât cu fața și s-a lovit, săracul“ , a povestit Irisha.

Din ce-am înțeles, când îl strigam pe Nick, italianul, Nick de la N&D a căzut pe scări“, a declarat şi Cătălin Cozma, antrenorul cunoscutului artist.

Fiica lui Nick, Andreea, în vârstă de 15 ani, care-l și ajută cu postările pe social-media, a fost alături de tatăl ei la fiecare moment. Cei doi fac un duo savuros, se tachinează și se ceartă constant, dar se împacă de fiecare dată. 

E enervantă, mă scoate din sărite foarte repede, dar ne și împăcăm foarte repede“ , a mărturisit NiCK, dar nici fiica sa nu s-a lăsat mai prejos în declarații, spunând.

„Cea mai enervantă persoană pe care am putut să o întâlnesc vreodată în viața mea. Deci, nu există om mai enervant. (...). O să aveți o mare surpriză, pentru că și-a schimbat tactica. O să fiți șocați“.

Paula Chirilă şi Romică Ţociu aduc buna-dispoziție

Al cincilea sezon din „Splash! Vedete la apă“ vine cu sumedenie de surprize. Atenție la edițiile de calificări unde primii doi concurenţi vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal de 10.000 de lei.

Jurații Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor analiza evoluțiile concurenților și vor puncta curajul, tehnica și, de ce nu, impresia artistică.

Amfitrionii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, îi vor încuraja pe participanți înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău.

Paula Chirilă şi Romică Ţoci vor aduce comedia și buna-dispoziție pe platourile de filmare dar și în sufletul telespectatorilor. 

Antrenorii Claudia Tiu, Cătălin Cozma și Bogdan Ioniță sunt cei care i-au ajutat pe vedete să facă față provocărilor de la „Splash! Vedete la apă“ și să-și învingă teama. 

Al cincilea sezon din „Splash! Vedete la apă“ se difuzează din 11 august, joi şi vineri, de la 20:30 şi sâmbătă şi duminică, de la 20:00, pe Antena 1.

Mai multe