Paul Diaconescu a ajuns la Hollywood! A filmat cot la cot cu James Marsden

31 august 2022 16:42   PrimeTime
Ultima actualizare:

Acum se află în jungla din Republica Dominicană, unde filmează pentru noul sezon al reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, care va debuta în curând la PRO TV. Însă, Paul Diaconescu (33 de ani) este, întâi de toate, actor.

S-a remarcat în seriale TV precum „Îngeri pierduţi” şi „Triplusec”, dar este atras şi de televiziune, acesta fiind motivul pentru care participă la fel de fel de show-uri. Participarea la diferite emisiuni televizate nu îi este străină, Paul fiind, de-a lungul timpului, concurent la „Ferma”, dar şi la „iUmor”.

De asemenea, apare din când în când în reclame TV. Puţini ştiu, însă, ce a reuşit Click! să afle despre Paul! Carismaticul actor a avut inclusiv o colaborare cu un actor foarte cunoscut de la Hollywood. Tot pentru o reclamă, care s-a filmat înainte de perioada pandemiei!

Citește și: Actorul Paul Diaconescu, aventură incredibilă cu filmul «Nelson»

„Am fost dublură pentru James Paul Marsden (48 de ani), ­într-o reclamă filmată în România pentru nişte ceasuri elveţiene. Şi pe el îl cheamă Paul. A venit la noi cu o echipă mare, de la impresar şi PR, până la stilist personal. Am filmat pe lângă Bucureşti timp de patru zile, iar eu făceam tot ce trebuia să facă el”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Paul. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe