Viviana Sposub și George Burcea, moment incendiar la ”Bravo, ai stil”: ”Se iubesc mult de tot”

2 ianuarie 2022 17:04   PrimeTime
Ultima actualizare:

Viviana Sposub a avut parte de un ajutor special în prima gala a anului 2022 de la ”Bravo, ai stil”: ea a fost însoțită în platoul emisiunii Kanal D de iubitul ei, George Burcea. Momentul de dans a fost apreciat de juriu, dar și de concurente.

Tema galei de sâmbătă (2 ianuarie) din cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil!” a fost cabaretul, iar concurentele au trebuit nu doar să aleagă o ținută în acest stil, dar să aibă și un mic moment de dans. Viviana Sposub a avut ajutor din partea iubitul său, George Burcea.

Într-o pereche de pantalonași scurți, cu paiete și un top, ambele negre, Viviana a dansat cu George, care a și ridicat-o în aer.

”Era să mă scape în cap la repetiții, dar uite că am reușit până la urmă. Am repetat două zile, nu ne-am imaginat că sunt atât de grele prizele astea. Am avut și unele mai dificile, pe care nu le-am ales, dar uite să ne-au ieșit bine”, a declarat Viviana, după momentul de dans.

Ținuta Vivianei Sposub nu a impresionat juriul

Dacă prizele le-au ieșit celor doi îndrăgostiți și au impresionat cu dansul și chimia lor, ținuta nu a fost chiar pe placul juriului, care i-a dat Vivianei notele 3 și 4 (din 5). Ei au spus că a fost una prea simplă și că ar fi dorit ceva mai spectaculos de la concurentă.

”Este potrivită pentru temă așa cum dacă era o gala marriage, veneai în rochie de mireasă. Îți vine bine pentru că ești frumoasă, dar ne interesează styling-ul”, a sus Maurice Munteanu. Stylistul a fost nemulțumit de cerceii în stilul anilor 80, care nu s-au potrivit cu thematic galei, dar i-a plăcut machiajul.

Raluca Bădulescu a fost însă impresionată de chimia dintre Viviana și George și, deși a recunoscut că ținuta nu a fost ieșită din comun, a arătat mai bine decât cele alese de alte concurente.

”Aștia se iubesc mult de tot, Se simte tensiunea, chimia, în platou”, a declarat Raluca.

Și Tibi Clenci a recunoscut că i-a dat nota 4, o notă mare, prin comparație cu alte ținute.

Mai multe