Adevărata cauză a abandonului Serenei Williams de la Indian Wells

22 martie 2015 14:15   Sport
Ultima actualizare:

Serena Williams s-a retras chiar înainte de a juca semifinala de la Indian Wells şi i-a lăsat Simonei Halep drumul liber spre finală.

"Serena avea dureri de câteva săptâmăni, dar a continuat să joace. Iar la Indian Wells n-a vrut sub nicio formă să renunţe. A ţinut durerea sub control mai multe săptămâni, dar joi, după un serviciu, a trebuit să ne oprim", a declarat antrenorul ei Patrick Muratoglou.

"Am simţit ca o înţepătură în genunchi. Când ajungi la nivelul ăsta de durere, chiar nu poţi să margi mai departe", a spus Serena Williams în faţa publicului de la Indian Wells.

Conform BBC Sport, Serena îşi făcuse un RMN la începutul săptămânii, care relevase o întindere a tendonului cvadriceps, cel care leagă muşchii cvadriceps de rotulă şi ajută la extensia genunchiului. Timp de câteva zile, Williams a luat tratament antiinflamator şi chiar a acceptat să primească o injecţie, deşi ea pretinde că nu suportă acele. Astfel de afecţiuni au nevoie de câteva zile de reapus şi tratament antiinflamator.

Serena spune că în 2-3 zile va fi pe picioare şi va putea participa la Miami Open, turneu pe care l-a câştigat anul trecut.

Mai multe