700 de gimnaste s-au «bătut» pentru trofeul Nadia Comăneci

21 februarie 2010 18:37   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Ajunsă la ediţia a doua internaţională, România a fost reprezentată peste Ocean de trei junioare, Diana Rusu, Georgiana Gheorghe şi Andreea Tufa, de la Steaua Bucureşti.

„Am început acest proiect cu 10-12 ani în urmă, doar cu gimnaşti americani, apoi am hotărât să facem un eveniment internaţional. Am vrut ca numele meu să rămână în continuare pe buzele oamenilor. Aşa s-a ajuns la acestă amploare a evenimentului pe care îl prezint", a declarat Nadia Comăneci.

Campioana olimpică la sol, Sandra Izbaşa, a asistat de data aceasta ca invitată de onoare a Nadiei, pe care a ajutat-o la înmânarea medaliilor.

"Sunt aici la invitaţia Nadiei Comăneci şi pentru a o ajuta să împartă medaliile celor mai buni. Am revenit pentru că a fost o experienţă minunată, anul trecut, când am concurat şi am plecat acasă cu trofeul „Nadia Comăneci", a declarat Sandra Izbaşa, pentru unul din posturile locale.

Georgiana Gheorghe s-a remarcat la junioare, ocupând poziţia a treia după Riley Cholod (SUA) şi Krystyna Sankova (Ucraina).

Mai multe