A murit în ring, dar colegii și-au văzut de treabă în continuare VIDEO

22 martie 2015 12:35   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Un wrestler din Mexic a decedat vineri seara, în timpul unui meci din Tijuana, din cauza unei lovituri la gât, însă spectacolul a continuat.

El Hijo del Perro Aguayo, în vârstă de 35 de ani, a murit instant, în timpul unui meci de wrestling, după ce a fost lovit cu picioarele de un adversar și a căzut cu gâtul între corzi, informează mirror.co.uk. Incidentul nu i-a alarmat nici pe colegii săi de ring, Rey Mysterio Jr, Manik și Xtreme Tiger, nici pe organizatori, așa că spectacolul a continuat minute bune până când cineva a constatat că luptătorul nu mai reacționează și a alertat echipa medicală.

Ultimele minute din viața wrestlerului

Fiul lui Perro Aguayo, o legendă a wrestlingului, a fost scos din ring pe o bucată de placaj. Organizatorii spectacolului au fost criticați pentru felul în care s-au ocupat de luptător, în momentul tragediei. Aceștia s-au apărat declarând că nu dispuneau în acel moment de o targă, deoarece aceasta era folosită de un alt wrestler, care se lovise la coloana vertebrală.

Medici au încercat în zadar să-l resusciteze pe El Hijo del Perro Aguayo, așa că o oră mai târziu el a fost declarat mort la spital. Decesul acestuia a survenit după o lovitură a starului din wrestling, Rey Misterio Jr, care l-a propulsat cu gâtul în corzi.

Mai multe