A ras cu buldozerul 12 milioane de dolari!

6 ianuarie 2012 15:46   Alte sporturi
Ultima actualizare:

A trecut ceva timp de la scandalul sexual care a dus la divorţul dintre Tiger Woods şi Elin Nordegren, însă cei doi rămân în vizorul presei. Iar dacă jucătorul de golf a reuşit recent să câştige din nou un turneu, fosta lui soţie s-a "remarcat" prin faptul că a demolat casa din North Palm Beach.

N-ar fi fost nimic neobişnuit dacă respectiva reşedinţă din Florida n-ar fi valorat 12 milioane de dolari - avea 850 m2, şase dormitoare şi opt băi, iar impozitul plătit anual, pentru ea, se ridica la 300.000 de dolari!

Cum a primit 100 de milioane de la Tiger Woods, în urma divorţului, Elin Nordegren şi-a permis însă să ceară punerea imobilului la pământ, cu buldozerul. Acesta nu arăta deloc rău, însă probabil că trezea amintiri neplăcute.

În locul superbei vile nu a mai rămas acum decât pământ

Soţia înşelată a angajat şi un arhitect cunoscut din SUA pentru a creiona noua casă pe proprietatea din Florida. Va fi vorba despre ceva exclusivist, motiv pentru care nimeni nu are voie, prin contract, să ofere informaţii presei.

Elin şi Tiger s-au cunoscut cu ocazia unui turneu de golf desfăşurat în Marea Britanie în 2001. S-au logodit în noiembrie 2003, în Africa de Sud, iar ceremonia de căsătorie a avut loc la 5 octombrie 2004 pe un teren de golf din Sandy Lane (Barbados).

Nunta a costat 1,5 milioane dolari. Elin a adus pe lume un băiat şi o fată, dar căsătoria de vis nu avea să dureze mai mult de 5 ani.

La 2 decembrie 2009, au apărut primele dezvăluiri despre infidelităţile lui Tiger, care recunoaşte că şi-a înşelat nevasta de 11 ori. Divorţul dintre Tiger Woods şi Elin Nordegren a fost pronunţat de un tribunal din Florida, la 23 august 2010.

Mai multe