Accidentare horror pentru un star al baschetului!

19 octombrie 2017 17:30   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Gordon Hayward şi-a rupt glezna după doar cinci minute de joc. Vedeta lui Boston Celtics s-a “ciocnit” de LeBron James, Cleveland Cavaliers.

Jucătorul de 27 de ani, ce a sosit de la Utah Jazz, a stat doar cinci minute pe teren. A sărit pentru minge alături de LeBron, iar la contactul cu parchetul sălii şi-a dizlocat glezna. Faza a fost în direct la tv, iar fanii din sală au fost îngroziţi de strigătele de agonie ale starului ce a semnat în vară un contract pe patru ani cu Celtic, valoarea înţelegerii fiind de o sută de milioane de euro.

A fost scos pe targă din sală, dus direct la spital, iar medicii au confirmat că e vorba despre o ruptură, glezna stângă fiind distrusă.

"Îmi pare foarte rău. Suntem alături de el”, a spus antrenorul Brad Stevens, iar LeBron a postat pe reţelele de socializare. “Gândurile şi rugăciunile mele sunt pentru Gordon şi familia sa. Sper să-şi revină cât mai repede. Asemenea accidentări nu vrei să se întâmple niciodată, nimănui. A fost vorba de ghinion”, a scris el.

Mai multe