Alonso a uitat că a fost însurat!

8 martie 2015 21:08   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fernando Alonso a trecut prin clipe grele. Pilotul de Formula 1, fost dublu campion mondial, a suferit un accident grav într-o sesiune de teste şi, pentru câteva zile, şi-a pierdut memoria. Spaniolul credea că se află în anul 1995 şi nu-şi mai amintea nici evenimentele majore din viaţa sa: căsătoria şi divorţul.

Alonso se pregătea pentru startul seoznului din Formula 1, însă un accident petrecut într-o sesiune de teste îl va ţine departe de pistă o perioadă. Şi asta nu ar fi marea problemă, ci faptul că ibericul a suferit pentru câteva zile de amnezie. Potrivit jurnaliştilor de la El Pais, Alonso ar fi fost ”blocat” în anul 1995. “Numele meu este Fernando, sunt un şofer de go-kart şi îmi doresc să ajung şofer de Formula 1”, ar fi spus acesta medicilor care îl au în grijă, citat de presa din Spania. Între timp, pilotul şi-a revenit, a fost externat şi a ajuns acasă, însă apropiaţii se tem să nu-i revină amnezia. Spaniolul habar nu avea că s-a însurat cu cântăreaţa Raquel del Rosario în 2007 şi că a şi divorţat în 2011. 

De altfel, acesta nu ştia că echipa naţională de fotbal Spaniei a ajuns campioană mondială şi europeană sau că pilotul Michael Schumacher a suferit un groaznic accident la schi, în decembrie 2013, în urma căruia a rămas paralizat.

Alte evenimente majore 

petrecute în lume în ultimele două decenii

B 1997 – A murit într-un accident de maşină Prinţesa Diana

B 1998  – Preşedintele SUA, Bill Clinton, este implicat într-un scandal sexual alături de Monica Lewinsky 

B 1998 – Europeni au introdus moneda unică euro

B 2001 – Au loc atacuri teroriste în SUA, cel mai grav, două avioane au intrat în plin în turnurile gemene World Trade Center,  din New York

B 2004 – Tsunami puternic în Indonezia, 227.898 de morţi

B 2005 – A murit Papa IoanPaul II

B 2008 – Obama devine primul preşedinte de culoare dinistoria SUA

Mai multe