Am testat plasele de protecţie la Soci

14 februarie 2014 17:18   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Ionică Achiriloaie n-a terminat proba de coborâre din cadrul supercombinatei alpine, trecând de puţin pe lângă o accidentare groaznică.

Zilele trecute, echipajul României de sanie a fost scos din competiţie pe motivul că sportivii noştri nu puteau îmblânzi echipamentul de concurs. Ieri, pe pârtia de la Soci, schiorul Ioan Achiriloaie a demonstrat şi el că Olimpiada e de multe ori o pălărie prea mare pentru români. „Ionică", aşa cum îi spun apropiaţii, era considerat din start cel mai slab participant al probei de supercombinată, pe baza timpilor de calificare.

Românul a ieşit de pe pârtie...

...a ajuns direct în plasele de protecţie...

La final, s-a ridicat cu greu din zăpadă, dar a plecat pe picioarele lui

Astfel, Achiriloaie a luat startul ultimul în manşa de coborâre, pe care a terminat-o rapid. Nu la final însă, ci în plasele de protecţie ale pârtiei. Pierzând controlul schiurilor la o viteză ameţitoare, românul n-a mai avut ce face decât să atenueze gravitatea căzăturii. Din fericire, Achiriloaie s-a ridicat pe picioarele sale, dar a fost descalificat şi n-a mai fost primit în manşa de slalom a supercombinatei.

Eva Tofalvi, locul 21 la biatlon

La JO de la Soci, sportiva noastră a terminat proba de biatlon (individual 15 kilometri) pe poziţia 21 din cele 84 de concurente. Românca a avut şansa de a se clasa în top zece după ce a ratat un singur foc din 20 de cartuşe, dar la alergare a pierdut timp preţios. Eva a terminat cursa, fiind cronometrată cu 47.30.8, cu peste patru minute mai mult ca Darya Domracheva, cea care a obţinut medalia de aur.

Germanca sexy, accident cu maşina

În ziarul de ieri, „Click!" v-a prezentat cazul biatlonistei germane Miriam Gössner, care a ratat prezenţa la Soci din cauza unei accidentări, dar care face furori cu formele sale în revistele pentru bărbaţi. În aceeaşi zi, frumoasa Miriam a trecut printr-un şoc teribil. În drum spre aeroportul din München (iubitul ei, schiorul Felix Neureuther, urma să se deplaseze la Soci), maşina celor doi a derapat din cauza poleiului, lovindu-se violent de parapeţii de protecţie. Miriam a scăpat cu o sperietură, dar prezenţa lui Felix la Olimpiadă e pusă sub semnul îndoielii.

Mai multe