Andreea Răducan a născut o fetiţă! Cum se simt cele două

26 septembrie 2017 22:44   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Andreea Răducan (33 de ani) a născut luni (25 septembrie), prin cezariană o fetiţă sănătoasă, la Spitalul Regina Maria. Micuţa a primit nota 10, iar atât ea, cât şi proaspăta mămică se simt bine.

Fosta campioană olimpică și mondială la gimnastică a devenit mămică pentru prima oară, după ce a adus pe lume o fetiţă, conform unor surse din anturajul gimnastei. Ea ar fi trebuit să nască în octombrie, în aceeaşi lună în care va sărbători un an de căsnicie, însă micuţa s-a grăbit puţin.

Cei doi părinţi au recunoscut că încă nu au ales un nume. Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine la începutul lunii septembrie, Andreea povestea că au o dilemă şi că i-a cerut chiar un mic ajutor fetiţei care era în burtică încă pe atunci. 

"Aici avem o mică dilemă, pentru că oricât ne-am gândit şi am analizat ce sărbători sunt în luna septembrie, Sf. Maria, Sf. Ana, nu ştim ce nume să alegem. În schimb, i-am spus celei mici că, dacă vrea să-şi aleagă singură nume­le, să vină să-mi dea un semn, un vis…", a spus Andreea. 

Andreea s-a căsătorit, în octombrie anul trecut, cu Daniel Tandreu, după patru ani de relație. Ceremonia a avut loc la biserica ”Adormirea Maicii Domnului”, din Pipera, lăcaș de cult care nu a fost ales întâmplător. ”Acolo slujește peotul care ne cunoaște pe noi, la care ne-am mai și mărturisit, care a venit și acasă și a făcut sfeștanie. Ne-am cunoscut cu ani în urmă prin intermediul unei prietene. E un preot cu care am comunicat foarte bine și de aceea am dorit să ne cunune dânsul”, a declarat Andreea pentru ”Click!”.

Mai multe