Andreea Răducan s-a făcut mare!

5 noiembrie 2011 18:33   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Fosta campionă olimpică Andreea Răducan (28 ani) a fost surprinsă zilele trecute în zona Băneasa, în timp ce-şi făcea cumpărăturile într-unul dintre cele mai mari magazine de amenajări interioare.

Rafturile pline ochi cu fel şi fel de obiecte interesante au făcut-o pe Andreea să piardă mai mult de o oră în magazin, ei trecându-i prin mână mai multe produse folositoare pentru amenajarea casei.

După natura pieselor de decor pe care le-a urmărit, ex-campioana României vrea să-şi amenajeze locuinţa într-un stil modern, de bun-gust, fără obiecte care să iasă prea mult în evidenţă.

Fosta gimnastă s-a arătat interesată şi de nişte ghivece cu flori ornamentale, însă după câteva minute în care le-a întors pe toate părţile s-a răzgândit, mulţumindu-se cu doar câteva chilipiruri.

Chiar dacă „vânătoarea" de produse nu s-a ridicat la aşteptările Andreei, ieşind din magazin cu doar câteva obiecte, gimnasta a lăsat impresia că s-a relaxat printre rafturi.

Andreea Răducan a stat câteva minute la standul de flori

Viaţa Andreei s-a schimbat radical după ce a renunţat la activitatea competiţională, în 2002.

La aproape zece ani de când nu mai încântă publicul la sol sau paralele, fetiţa pe care Ion Ţiriac a purtat-o pe umeri la Sidney, în 2000, e o femeie în toată firea, care atrage privirile multor bărbaţi.

Fosta gimnastă conduce un Audi

Cu toate acestea, ea nu şi-a găsit încă jumătatea, preferând să ducă o viaţă liniştită şi să-şi împartă timpul între activitatea la Fundaţia Olimpică Română şi întâlnirile cu prietenele ei.

Andreea conduce un Audi negru şi locuieşte singură într-un apartament în Bucureşti.

Suspendată pentru un Nurofen

Jocurile Olimpice de la Sidney, din 2000, au însemnat momentul de glorie al Andreei Răducan.

foto: Reuters

După ce a luat aurul olimpic cu echipa, ea a obţinut cel mai râvnit trofeu din gimnastică: cel de la individual compus, aflându-se în fruntea unui podium sută la sută românesc, completat de Simona Amânar şi Maria Olaru.

Din păcate, înaintea concursului, medicul Ioachim Oană îi dăduse pentru răceală o pastilă de Nurofen, care se afla pe lista medicamentelor interzise.

Medalia i-a fost retrasă, dar Andreea a fost lăsată să participe la finalele pe aparate.

Un an mai târziu, Nurofenul a fost şters de pe lista „interziselor", dar Andreei nu i-a mai dat nimeni medalia înapoi...

Mai multe