Andrei Pavel, însoţit de iubită la Cluj

21 decembrie 2014 20:40   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Andrei Pavel s-a stabilit de aproape 3 luni la Cluj Napoca, acolo unde a fost însoţit, pentru câteva zile, şi de iubita lui, austriaca Tamira Paszek.

Motivul pentru care Andrei Pavel a ales să se mute temporar în oraşul ardelean este unul îmbucurător pentru tenisul românesc: „Cneazul” este, oficial, antrenorul lui Patrick Ciorcilă (18 ani), unul dintre cei mai promiţători tenismeni din România. Pentru Pavel, care e în continuare şi căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis a României, Ciorcilă e al patrulea jucător pe care îl antrenează, după sârboaica Jelena Jankovic, austriaca Tamira Paszek şi germanul Benjamin Becker.

De când au devenit un cuplu, Pavel (40 de ani) nu o mai antrenează pe austriaca Tamira Paszek (23 de ani), cea care i-a devenit între timp iubită, aşa cum a recunoscut în vară, în exclusivitate pentru Click!, românul. Chiar dacă Tamira s-a pregătit mai mult în Austria în inter-sezon, ea fiind nevoită să-şi revină după o accidentare, şi-a luat câteva zile libere pentru a sta alături de iubitul ei la Cluj. Unde, ca să se simtă ca acasă, a mers chiar la un restaurant care să-i ducă aminte de ţara natală: Bistro Viena. 

„În timpul unei plimbări foarte plăcute prin Cluj, m-am oprit într-un loc care-mi aduce aminte mult de casă”, a scris austriaca pe Facebook.

Mai multe