Andrei Stoica: "Nu exclud ca în 2016 să lupt şi-n gale de MMA"

14 ianuarie 2016 12:31   Alte sporturi
Ultima actualizare:

La început de an sportivii îşi fac planuri pentru următoarea perioadă competiţională. Andrei Stoica spune că nu exclude în acest an să lupte şi-n galele MMA şi-n circuite din străinătate.

"O lupta de MMA e altceva faţă de confruntările pe reguli de kickboxing. Nu mă sperie această idee, dimpotrivă. Sunt foarte motivat la început de an şi vreau să ating noi culmi", a declarat Andrei Stoica.

În perioada Sărbătorilor, el s-a antrenat pentru a se menţine în formă şi a nu-şi ieşi din ritm. Astfel că, între două meniuri tradiţionale, sportivul a respectat programul pe care îl are în timpul anului şi a urcat în ring ori de câte ori a avut ocazia. Victoriile sunt la ordinea zilei în familia Stoica, şi asta pentru că fratele mai mic al lui Andrei, Bogdan Stoica a câştigat recent meciul din Torino, in care l-a invins prin knock out pe spaniolul Damian Garcia. "Mister KO", aşa cum mai este numit Andrei, a fost de neînvins vreme de trei ani. Sportivul a deţinut centura de campion mondial ani la rând, până la meciul cu spaniolul Jorge Loren. Pentru 2016, Andrei şi-a propus să-şi recupereze titlul şi să lupte din nou în circuitul Glory.

Mai multe