Andy Murray s-a căsătorit cu Kim Sears. Întreg oraşul natal a ieşit pe străzi în cinstea lui FOTO

12 aprilie 2015 12:13   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Britanicul Andy Murray, al treilea jucător de tenis al lumii, s-a căsătorit sâmbătă cu cea care îi este alături de aproape 10 ani, de la US Open 2005: Kim Sears. oincidență sau nu, cei doi au ales ca dată a căsătoriei 11 aprilie, aceeași zi, în care și-au unit destinele și Roger Federer și soția lui, Mirka. Aceștia din urmă au fost mai rapizi cu 6 ani.

Ceremonia a avut loc în orașul natal al scoțianului, toți locuitorii din micuțul Dunblane ieșind pe străzi pentru a-i felicita pe Andy Murray și soția lui. Evident, cum totul a avut loc în Scoția, într-o Catedrală din secolul XII, ținuta lui Andy nu putea fi alta decât un kilt. În care s-a simțit chiar bine, nefiind prima dată când îmbracă ținuta tradițională.

Mirii au avut alături mai mulți actuali sau foști jucători de tenis: Tim Henman, Ross Hutckins, Colin Flemings, Jean Julien Rojer, Alex Corretja și, desigur, Jamie Murray, fratele lui Andy, care a fost și cavaler de onoare.

Petrecerea, masa și dansul s-au ținut în Hotelul Cromlix House, cumpărat de Andy în urmă cu doi ani cu 1,9 milioane de lire sterline. 

Mai multe