Aniversare în lacrimi pentru Leonard Doroftei!

10 aprilie 2016 16:06   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Anul acesta, Leonard Doroftei nu are chef de petrecere. Deşi ar fi trebuit ca duminică (10 aprilie) să fie un motiv de bucurie, sportivul nu s-a putut abţine şi a plâns ca un copil când şi-a adus aminte că cea care i-a dat viaţă nu mai poate să-l sune ca să-i ureze «la mulţi ani» la împlinirea celor 46 de ani. Mama boxerului s-a stins din viaţă în urmă cu o lună şi jumătate, însă durerea a rămas în sufletul pugilistului.

Leonard Doroftei nu îşi revine după pierderea mamei sale. De ziua lui, boxerul nu s-a putut bucura de mesaje şi a mers să se reculeagă la mormântul mamei sale. Pugilistul s-a dus la cimitir cu o cafea.

"Am aici două cafele, una este a mea și una a mamei mele. O să beau cafeaua cu ea, la mormântul ei. Dacă nu a reușit să mă sune de ziua mea, măcar atât să fac", a spus leonard Doroftei cu ochii în lacrimi. Sportivul a amânat petrecerea anul acesta din cauza decesului mamei sale din urmă cu o lună şi jumătate. Femeia a decedat după o lungă suferinţă. Ea se afla internată la Spitalul din Ploieşti şi suferise o intervenţie chirurgicală.    

Mai multe