Are acasă doi bolizi, dar merge cu maşina iubitei

14 ianuarie 2013 18:35   Alte sporturi
Ultima actualizare:

El are 22 de ani, ea 30. Dar ce contează asta când dragostea e mai mare decât diferenţa de vârstă? Gina Pistol şi fotbalistul Pandurilor Mihai Răduţ trăiesc o poveste de dragoste de anul trecut.

Cei doi amorezi nu mai pun deloc preţ nici pe etichetă şi au ajuns să-şi împartă şi lucrurile personale. Cel mai recent exemplu: Răduţ se plimbă cu maşina Ginuţei. Şi fotoreporterii Click! nu aveau cum să rateze momentul.

Acestea sunt cele două tipuri de maşini pe care le are în garaj Mihai Răduţ

L-au surprins pe mijlocaşul Pandurilor la cumpărături în Bucureşti, cu o zi înainte de reluarea pregătirilor. Răduţ, fără Gina, rămasă probabil acasă, s-a plimbat puţin prin oraş la volanul BMW-ului X3 al iubitei sale. Şi asta nu pentru a se "da mare" cu o maşină puternică. În garajul  mijlocaşului de 22 de ani şi-au găsit adăpost numai bolizi unul şi unul. La vârsta majoratului a primit cadou din partea părinţilor, care deţin câteva cafenele în Slatina, un luxos Audi S4.

Răduţ s-a plictisit după doar câteva luni de maşina primită în dar, aşa că a decis să-şi achiziţioneze un Porsche 911, un model care depăşeşte 120.000 de euro. Nici această maşină nu i-a fost pe plac lui Răduţ, acesta preferând să o schimbe.

Şi a optat pentru o maşină mult mai mare şi mai sigură: un Infiniti care costă în jur de 65.000 de euro.  Automobilul de teren a "rezistat" aproape un an în proprietatea lui. Ulterior, el şi-a achiziţionat un Audi A8, maşină la fel de scumpă, al cărei preţ poate sări de 100.000 de euro. Mihai şi-a luat şi un Range Rover alb, pe care îl are şi acum.

Mai multe