Aşa arăta mâna Kvitovei după ce a fost înjunghiată de un hoţ!

24 august 2017 17:27   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Petra Kvitova a trecut prin clipe groaznice în luna decembrie a anului trecut când un hoţ pe care l-a surprins în apartamentul său din orașul ceh Prostejov a atacat-o cu cuţitul şi a tăiat-o la palma stângă.

Nimeni n-a ştiut vreodată cât de gravă a fost rana provocată de spărgător, iar mulţi au crezut că a fost vorba de ceva superficial. Tennisworldusa.org a dezvăluit însă azi în exclusivitate o fotografie horror cu palma fostului număr 2 mondial chiar în sala de operaţie, imediat după incident şi cu puţin timp înainte de intervenţia chirurgicală care a reparat-o. Din imagine se observă clar cum Kvitova e tăiată la toate degetele mâinii stângi, dar cel mai mult a fost în pericol arătătorul, care abia se mai ţinea într-o bucată de tendon şi piele.

Dubla campioană de la Wimbledon a stat 5 luni în convalescenţă şi a revenit pe teren abia la Roland Garrosul din luna mai.

Elveţianul Roger Federer a fost şi el impresionat de momentul prin care a trecut Petra şi a postat tulburătoarea imagine pe contul său de Facebook alături de o fotografie din prezent cu mâna vătămată, vizibil cicatrizată, dar totuşi în regulă medical.

Kvitova, 27 de ani, a căzut până pe locul 13 mondial în clasamentul WTA, dar speră să recupereze şi să revină curând în Top 5.

Mai multe