Așa da campion! Ce gest frumos a făcut Nadal, după ce a fost eliminat de Gilles Muller

11 iulie 2017 8:14   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Gilles Muller vs Rafael Nadal 6-3, 6-4, 3-6, 4-6, 15-13 | Ce meci! Ce thriller! Rafael Nadal, dublu campion la Wimbledon, a fost eliminat aseară (n.r. 10 iulie) în optimile de finală de mai puțin cunoscutul Gilles Muller, la capătul unui meci maraton, de cinci seturi.

Condus cu 2-0 la seturi, Nadal a remontat spectaculos și s-a ajuns la egalitate. În setul decisiv, a anulat două mingi de meci ale adversarului în game-ul 10 și alte două în game-ul 20. După patru ore și jumătate de luptă pe iarba arsă de la Wimbledon, Nadal a trebuit să se recunoască învins în setul decisiv, care s-a încheiat cu un scor pe care îl mai întâlnim la volei, nu la tenis. 

„Am jucat cu determinare, cu pasiune și cu atitudine ca să câștig acest meci”, a spus Nadal la finalul partidei. Dar nu a fost de ajuns. Nadal a recunoscut că serviciul puternic al lui Muller l-a incomodat și nu l-a lăsat să-și facă jocul. Adversarul său, luxemburghezul Gilles Muller, a explicat la finalul partidei secretul succesului său. „Am încercat să mă agăț de fiecare punct. Am crezut până la capăt. Cumva, am reușit să-l înving”.

La final, Nadal a făcut un gest de mare campion. L-a așteptat pe adversarul său, au semnat împreună autografe și au mers împreună spre vestiare, nu înainte de a-l mai felicita încă o dată pe Muller pentru victoria uriașă pe care a obținut-o. 

He's a fantastic rolemodel! Nadal waits to walk off court with opponent Gilles Mullerpic.twitter.com/xs3dC5r4M7 #Wimbledon— Patty Duijn (@PattyDuijn) July 10, 2017

He's a fantastic rolemodel! Nadal waits to walk off court with opponent Gilles Mullerpic.twitter.com/xs3dC5r4M7 #Wimbledon

Mai multe