ASA, umilită acasă de francezi

30 iulie 2015 23:59   Alte sporturi
Ultima actualizare:

ASA Târgu Mureș a fost părut marcată de debutul în competițiile europene. Chiar dacă au jucat acasă, iar fanii au încercat să-și poarte echipa spre victorie, cei care au zburdat pe teren au fost francezii de la St. Etienne, care s-au impus cu scorul de 3-0.

Porniți la drum cu mari speranțe, liderii actualei ediții a Ligii I au fost puși rapid la punct de mult mai experimentații lor adversari, St. Etienne. Aceștia au deschis scorul în minutul 24, prin Diomande, care l-a învins pe Stăncioiu cu un vole de la 25 de metri. Apoi, jocul a curs spre poarta noastră, iar inevitabilul s-a produs în minutul 75, atunci când Hamouma l-a învins printr-un șut de la 20 de metri pe portarul ardelenilor. Același Diomande a stabilit scorul final, 0-3, de aceasta printr-un șut cu piciorul stâng, tot din afara careului.

Astfel, aventura europeană a ardelenilor e pe cale să se încheie înainte de a începe, căci acum ne aflăm doar în faza preliminariilor. Returul de săptămâna viitoare va fi doar un prilej de a schimba tricouri cu o echipă de top din campionatul francez, pentru că nici măcar ardelenii nu mai cred în minuni.

Mai multe