Atleta Mirela Lavric, sechestrată de iubitul infidel? «I-a pus prosopul pe gură ca să nu ţipe»

13 noiembrie 2013 16:43   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Viorica Pintilie, antrenoarea atletei Mirela Lavric, a povestit la "Acces direct" ce s-a întâmplat în realitate luni seara, când sportiva a sărit pe geamul apartamentului iubitului ei, din Iaşi.

Pintilie a confirmat varianta sechestrării, spunând că iubitul Mirelei Lavric, Ionuţ Parfene, i-a luat cheia de la maşină, lăsând-o fără geantă şi fără telefon, şi a obligat-o să meargă cu el în apartament. El era însoţit de o altă fată, cu care ar fi avut o relaţie amoroasă în paralel.

"Ea nu ştia cine e fata respectivă. Au mai venbit şi alte persoane, iat Ionuţ i-a spus că trebuie să rezolve problemele care există între ei. Mirela i-a răspuns că nu este normal. E o fată îndrăgostită, e ceva e normal", a relatat antrenoarea.

"A fost îmbrâncită. I-au spus prosopul pe gură, ca să nu ţipe. Atunci şi-a spus că poate să scape dacă sare pe geam. E un copac în faţa apartamentului, a mizat şi pe calităţile ei atletice", a spus Viorica Pintilie.

Informaţia iniţială era că Mirela Lavric încercase să se omoare, însă antrenoarea a menţionat că sportiva a depus plângere împotriva lui Ionuţ Parfene pentru sechestrare.

Viorica Pintilie a obţinut aceste informaţii după ce a stat de vorbă cu sportiva, la spital.

VIDEO Reacţia mamei Mirelei Lavric, după ce a aflat că atleta s-a aruncat de la etaj din cauza iubitului

Mai multe