Atletism: Gabi Szabo tună şi fulgeră după "dezastrul" de la Europene!

6 martie 2017 11:06   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Delegaţia României s-a întors cu coada între picioare de la Campionatul European de atletism în sală, desfăşurat la Belgrad la finalul săptămânii trecute.

Astfel, deşi obiectivul trasat era de o medalie plus alte câteva clasări în locurile 4-6, România n-a bifat decât o prezenţă în finală, prin Ancuţa Bobocel la 3.000 de metri, sportiva noastră terminând cursa doar pe locul 11.

În aceste condiţii, fosta mare atletă Gabriela Szabo a criticat în termeni duri conducerea Federaţiei.

"Promisiunile făcute de Sandu Ion (preşedintele FRA, n.r.) - peşte din Norvegia, carne de vită din Argentina, cantonamente în hoteluri de patru stele - unde sunt? Nu se văd deloc în performanţele atleţilor noştri. Întrebare: cine plăteşte pentru acest dezastru? Sper şi îmi doresc să văd cum dau socoteală atât preşedintele Sandu Ion, cât şi Consiliul Federal şi fosta conducere a COSR şamd. Ce forţă am fost odată în atletism! Un bun "manager" care a dus la dezastru UTA Arad, iar astăzi atletismul românesc. Felicitări!", a scris Gabriela Szabo într-un mesaj pe Facebook.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe