Avem două fete de aur la Paris

29 mai 2014 19:39   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Zi bună pentru România ieri, la Roland Garros. Simona Halep şi Sorana Cîrstea s-au calificat în turul 3 al întrecerii de simplu.

Favorită 4, Simona Halep a învins-o în primul tur, cu scorul de 6-2, 6-4, pe britanica Heather Watson, obţinând cea mai bună performanţă personală din carieră la acest turneu.  (Marea Britanie), poziţia 92 în ierarhia mondială, fructificând a doua minge de meci.

Sorana Cîrstea vrea să ajungă din nou în sferturile de finală

Am ceva presiune, sunt primul an în Top 10, dar suporterii sunt alături de mine şi trebuie să le mulţumesc. Am sentimentul că anumite meciuri nu le pot pierde. Cred că ea s-a gândit că sunt locul 4 şi i-a fost greu. Trebuia să câştig acest joc", a declarat Halep la finalul partidei. Ea va juca în următorul tur cu Maria-Teresa Torro-Flor (Spania). Sorana Cîrstea, cap de serie 26, a învins-o în al doilea tur, cu 6-2, 7-5, pe brazilianca Teliana Pereira. Următoarea ei adversară va fi Jelena Jankovic, favorită 6, pe care o conduce cu 3-2 la mecurile directe. Atât Simona, cât şi Sorana, şi-au asigurat câte 72.000 €.

Mai multe