Badou Jack a boxat șase runde cu fruntea spartă

21 ianuarie 2019 18:39   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Suedezul Badou Jack a fost protagonistul celui mai sângeros moment din weekend-ul recent încheiat. Boxerulul i-a crăpat fruntea după un pumn, dar a continuat să lupte încă șase reprize!

Meciul dintre Badou Jack și Marcus Browne de la categoria semigrea, se anunța unui spectaculos, dar nimeni nu-și imagina că va asista la o ploaie cu stropi de sânge. Disputat în aceeași gală din Las Vegas în care Manny Pacquaio l-a învins pe Adrien Broner, păstrându-și titlul WBA la categoria semimijlocie, meciul dintre Jack și Browne a avut momentul culminant în runda a șaptea. Atunci când, după o serie de pumni primiți în cap, fruntea suedezului de culoare s-a crăpat pur și simplu, acoperindu-l pur și simplu de sânge pe arbitrul de ring Tony Weeks. Culmea este că pugilistul de 35 de ani a continuat să boxeze toate cele 6 reprize rămase de disputat, pierzând, însă, la puncte. La vestiare, el a fost cusut, specialistul aplicându-i nu mai puțin de 25 de copci, ceea ce ar putea reprezenta un record mondial neoficial. ”Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru susținere. Tăietura a fost una foarte urâtă, dar acum sunt bine. Felicitări lui Marcus Browne, indiferent de rana mea, el a fost boxerul mai bun în această seară”, a scris Badou Jack pe Twitter.

Suedezul nu este necunoscut iubitorilor boxului de la noi din țară. La 3 mai 2016, pe când era campionul categoriei semimijlocii în versiunea WBC, el l-a întâlnit pe compatriotul nostru Lucian Bute. Meciul a avut loc la Washington și s-a încheiat după 12 runde cu un mare scandal, după ce doi dintre arbitrii judecători au declarat egalitate, iar al treilea i-a acordat victoria lui Jack, care a rămas, astfel, în posesia centurii mondiale.

Mai multe