Baschetbalistul Kobe Bryant şi soţia sa, Vanessa, s-au împăcat, deşi el a înşelat-o cu 105 de femei

12 ianuarie 2013 22:47   Alte sporturi
Ultima actualizare:

''Suntem fericiţi să vă anunţăm că ne-am împăcat. Acţiunea în justiţie pentru divorţul nostru va fi anulată. Ne dorim să avem din nou un viitor împreună. Kobe & Vanessa", a scris Vanessa Bryant pe Instagram.

"Sunt fericit să vă anunţ că eu şi Vanessa formăm din nou o familie. Mulţumesc pentru sprijinul şi rugăciunile voastre!", a scris la rândul său Kobe Bryant pe Facebook.

În decembrie 2011, Vanessa Bryant a depus la tribunalul din Santa Ana (California) o cerere de divorţ, invocând "divergenţe iremediabile". Presa americană a scris la momentul respectiv că el ar fi înşelat-o cu nu mai puţin de 105 femei.

"Vanessa a estimat că el a avut cel puţin zece relaţii extraconjugale pe an, cu femei diferite, de-a lungul căsniciei, ceea ce înseamnă că numărul total al aventurilor ar fi 105. Minciunile dor, bineînţeles, dar astfel de cifre sunt uimitoare şi Vanessa este devastată. Detectivul angajat de ea l-a surprins şi a făcut fotografii incriminatoare", a afirmat o sursă pentru publicaţia National Enquirer.

Kobe şi Vanessa Bryant sunt căsătoriţi din 2000 şi au două fetiţe, Natalia şi Gianna, de nouă, respectiv şase ani.

Mai multe