Beat, şi-a plătit taxiul cu medalia de aur

25 august 2015 21:37   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Pentru o noapte, un taximetrist din Beijing s-a putut lăuda cu o medalie de aur la Campionatul Mondial de Atletism. Distincţia i-a fost oferită de adevăratul campion pentru faptul că l-a dus cu maşina la hotel.

Duminică, în proba de aruncare a ciocanului la Mondialul de la Beijing, polonezul Pawel Fajdek a cucerit titlul suprem pentru a doua oară consecutiv. Bucuria sportivului în vârstă de 26 de ani a fost atât de mare încât Pawel a dat fuga într-un local din capitala Chinei şi a sărbătorit cu mult alcool. Spre dimineaţă, vrând să se întoarcă la hotel, turmentatul Fajdek a luat un taxi şi s-a grăbit să pună capul în pernă.

Nu i-a mai păsat nici măcar de preţioasa medalie câştigată din greu cu o seară înainte, pe care i-a dăruit-o cu generozitate taximetristului în schimbul cursei. Bineînţeles, colosul Fajdek (are 126 de kilograme) a avut un şoc atunci când s-a trezit şi a văzut ce prostie a făcut. Mahmur, polonezul a anunţat poliţia, susţinând că de fapt şi-a pierdut medalia în maşina de taxi. Astfel, n-a durat mult până când conducătorul maşinii a fost identificat, iar aurul a revenit în posesia proprietarului.

Mai multe