Beatrice s-a vindecat!

10 august 2010 15:39   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Marian Drăgulescu, chemat în judecată pentru că şi-a mutilat soţia

A mutilat-o şi a luat 1.000 de lei amendă

Drăgulescu: «Dedic aurul copiilor şi iubitei!»

Larisa: «Mariane, ai acum bani pentru pensia copiilor?»

Pentru o fetiţă de 6 ani cum este Beatrice, probabil că nu există o bucurie mai mare decât să poată spune în sfârşit „mama" şi să audă vocea celei care i-a fost alături şi care a sperat tot timpul că va putea comunica cu „îngerul" ei.

„Am fost atât de emoţionată când a rostit primele cuvinte. Aşteptam acest lucru de foarte multă vreme şi acum mă bucură fiecare lucru nou pe care îl rosteşte. A învăţat numele animalelor, culorile, recunoaşte vocile, zgomotele din jurul ei. E o minune", a declarat Larisa.

Beatrice va face 6 ani în octombrie şi mama ei speră ca peste doi ani să poată merge la o şcoală normală, alături de fratele ei Richard.

„Sunt atât de fericită când îi văd comunicând între ei! Ea îl strigă «Ici» pentru că nu poate încă să-l pronunţe pe «r». Îi voi trimite la şcoală împreună, pentru a se ajuta unul pe celălalt", povesteşte Larisa.

Preferă să nu mai vorbească despre Marian şi spune sec: „Beatrice nu zice tata".

„Ne-am întâlnit acum câteva luni, când am dus-o pe Beatrice la înot şi a venit şi el să o vadă. Dar atât", explică fosta soţie a gimnastului.

Are implantat un procesor

Boala pentru care Beatrice a fost operată se numeşte hipoacuzie şi înseamnă diminuarea acuităţii auditive până la surditate.

Ea a suferit o intervenţie chirurgicală în Austria, în valoare de 40.000 €, în urma căreia i s-a implantat în zona urechii un procesor care o ajută să audă.

Soţii Drăgulescu au făcut chetă pentru a completa suma necesară, Gigi Becali fiind unul dintre donatori.

Relaţie cu bătăi şi plângeri penale

După tumultuoasa despărţire din 2008 şi acuza­­ţiile publice făcute reciproc, relaţia dintre La­­risa şi Marian Drăgulescu părea să intre pe un făgaş normal pentru un cuplu divorţat. Însă noi acuzaţii au ieşit la iveală în vara acestui an.

Drăgulescu a devenit pacifist după ce şi-a bătut prima soţie!

Drăgulescu s-a căsătorit în Las Vegas!

Larisa Drăgulescu: «Nevasta lui Marian s-a dezbrăcat şi pentru alţii»

„Marian minte când spune că plăteşte pensia alimentară", a spus Larisa la Pro TV, după ce sportivul afirmase că se îngrijeşte de copiii săi, deşi s-a recăsătorit.

Cei doi au în continuare mai multe plângeri depuse unul împotriva altuia la tribunal.

Mai multe