Begu, eliminată în 63 de minute

27 iunie 2016 20:25   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Irina Begu a comis 30 de greşeli neforţate şi a fost spulberată de Witthoeft, sportivă ce nu trecuse niciodată de turul inaugural la Wimbledon.

Românca a crezut că va avea o misiune uşoară în faţa uneia care nu e inclusă nici măcar în primele o sută de tenismene ale lumii şi pe care o învinsese de fiecare dată când s-au întâlnit, până luni (27 iunie) existând două dueluri.

Totuşi, Irina nu s-a regăsit acum. Carina a început meciul fiind la serviciu şi a dominat de la un capăt la altul, dând impresia că nici nu depune vreun mare efort pentru a o depăşi pe Irina. După 23 de minute, nemţoaica a triumfat în primul set, 1-6, şi tenismena noastră îşi vedea tot mai îndepărtate şansele de a egala cea mai bună performanţă a sa la Londra, turul trei, în 2015.

Setul al doilea a fost puţin mai echilibrat, dar Begu a părut că e o novice atunci când se joacă pe iarbă şi a pierdut cu scorul de 4-6. Witthoeft a produs surpriza şi după doar o oră şi trei minute de joc a eliminat-o din primul tur pe favorita numărul 25 la Wimbledon. Altfel, Patricia Maria Ţig (locul 100 WTA)  nu i-a putut face faţă mult mai titratei Sara Errani. Rivala s-a impus cu scorul de 6-4, 6-4, iar Ţig se consolează că s-a aflat pentru prima dată pe tabloul principal la un turneu de Grand Slam.

Mai multe