Borcea, în rol de matelot de Revelion

22 ianuarie 2013 17:23   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Timp de o săptămână, Cristi Borcea, consoarta sa Alina, şi un grup de amici s-au distrat la bordul navei Allure of the Seas, numit şi „Oraşul plutitor".

Sejurul lor a durat de la data de 30 decembrie până la 6 ianuarie, iar timp de o săptămână, ex-preşedintele dinamovist şi-a îndeplinit toate poftele. „Leonidas", Alina, şi prietenii lor au putut alege să servească cina la unul dintre cele 26 de restaurante, să urmărească un film la cinematograf, o piesă de teatru, să se relaxeze într-una dintre numeroasele piscine sau să ardă caloriile la sala de forţă.

În plus, vasul era prevăzut şi cu o zonă pentru împătimiţi de cumpărături sau cei care vor să-şi petreacă timpul în cazinou. Totul a culminat cu petrecerea de Revelion, unde Borcea s-a bucurat de un supershow organizat de gazde şi a gustat mâncăruri cu specific mediteranean, deşi cei din grupul fostul acţionar au încercat să aducă produse cu specific românesc, li s-a explicat că în Statele Unite accesul cu preparate culinare e interzis.

Croaziera din Caraibe a fost continuată la Miami, acolo unde dinamovistul are reşedinţă şi dacă amicii săi au revenit în ţară, Borcea e aşteptat să sosească în România abia în acest weekend.

Vasul «Allure of the Seas»

- Lungime: 362 de metri- Înălţime: 72 de metri- A costat un miliard $- Capacitate: peste 8400 de persoane- 37 de categorii de cabine, cel mai mare apartament are 141 m2, un balcon de 78 de metri şi 2 jacuzzi- O săptămână în cel mai scump apartament e 17.297 de euro pe săptămână în extrasezon, cel mai mic tarif e 687 de euro într-o cabină de 13.8 metri.

Mai multe