"Bună dimineaţa tuturor!" Decizia Simonei Halep cu privire la Fed Cup

6 februarie 2018 10:24   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Simona Halep a lămurit lucrurile privind prezenţa sa la meciul România - Canada din Cupa Federaţiei, programat sâmbătă şi duminică la Cluj-Napoca.

Din păcate, fosta lideră mondială a fost nevoită să renunţe la convocare, în locul ei fiind chemată deja în lot Mihaela Buzărnescu.

"Bună dimineaţa tuturor. După ce am petrecut această săptămână odihnindu-mă și încercând să mă refac după accidentarea de la Australian Open, din păcate refacerea nu este completă ca eu să pot juca în acest weekend la Cupa Federației.

Echipa e pe primul loc și e mult mai important ca în echipă să fie 4 jucătoare sănătoase gata pentru meciuri, așa că l-am informat pe căpitanul echipei, pe Florin Segărceanu, să mă înlocuiască cu cineva apt 100% pentru joc.

Îmi pare rău pentru că nu pot să joc pentru România deși e foarte important pentru mine, dar voi fi în tribune la Cluj pentru a le încuraja pe fete și a fi alături de echipă la acest meci important", a fost mesajul Simonei.

Mai multe