Bute a sărbătorit la Fratelli alături de iubită şi apropiaţi

10 iulie 2011 17:19   Alte sporturi
Ultima actualizare:

După ce a sărbătorit aşa cum promisese înainte de meci, în Piaţa Universităţii - locul unde se adună românii după marile victorii ale sportivilor noştri - alături de câteva sute de fani, Bute s-a dus la Marriott pentru a participa la o recepţie.

De acolo, însoţit de prietena sa, Elena Aprozeanu, şi de staff-ul de la Interbox, s-a dus spre clubul Fratelli, nu înainte de a se asigura că sunt destule maşini pentru toată lumea.

Bute a plecat printre ultimii din faţa hotelului

Campionul a mers la bordul unui Mercedes alb. Ajuns la faţa locului, paznicii de la Fratelli au ezitat în primă instanţă să lase convoiul să intre, dar când s-au lămurit cu cine aveau de-a face, aceştia au ridicat imediat barierele, iar campionul mondial a pătruns în incinta clubului ca o adevărată vedetă.

Mercedesul alb, în care se afla campionul, era încadrat de alte maşini la intrarea în parcarea clubului

Mendy a mers cu Bute la club!

Francezul Jean Paul Mendy, învinsul lui Bute din meciul de sâmbătă seara, nu a fost foarte afectat de înfrângerea pe care numai ce o suferise.

Invitat să petreacă după meci alături de campionul român şi de cei de la Interbox, francezul nu a ezitat să accepte invitaţia lui Bute de a-l însoţi la Fratelli.

Cei doi pugilişti s-au întâlnit în faţa hotelului unde era cazat românul, şi după ce au discutat amical preţ de câteva minute bune, Mendy s-a urcat în maşină alături de staff-ul său şi au plecat cu toţii spre clubul bucureştean unde avea să se desfăşoare petrecerea.

Citeşte şi:

Bute versus Mendy, cel mai urmărit meci de box din istoria televiziunii în România

Leonard Doroftei despre lupta dintre Bute şi Mendy: «Mi se pare prea ieftin meciul acesta. Bute a ales să facă din box o afacere»

LIVE / Mister KO i-a dat decisiva în runda a patra

Lucian Bute: Acel KO a venit fără să mă forţez

VIDEO Bute, aclamat de sute de persoane în Piaţa Universităţii

Lucian Bute: «Decât să plângă mama, mai bine să plângă mama lui!»

Mai multe