Bute şi Doroftei au îngropat, după 7 ani, securea războiului. Vezi conversaţia dintre cei doi!

8 noiembrie 2011 11:07   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Deşi până acum a fost unul dintre cei mai aprigi contestatari ai rezultatelor obţinute de Lucian Bute, Leonard Doroftei a purtat pentru prima oară o conversaţie telefonică cu  acesta, discuţie moderată în direct la Europa FM de către Ovidiu Ioaniţoaia.

 Doroftei: “Felicitari Luciane! Este pentru prima dată când te-am văzut la televizor şi mi-am pus întrebarea: ce-ar trebui să fac în clipa asta? Când am văzut cum ai abordat lupta, cum te-ai pregătit…nu pot decât să te felicit! Şi dacă o ţii aşa…

Bute: Multumesc frumos Dorine!

Doroftei: ...nu două ci trei centuri vei aduce acasă dacă vei continua să te pregăteşti aşa cum ai facut-o până acum, şi sunt sigur de asta fiindca vă cunosc şi pe tine şi pe antrenorul Stephane Larouche.  Credeti-mă că aici este prima mea convorbire cu Lucian de 7 ani de cand am plecat din Canada. Totul a pornit de cand am spus că are nevoie de nişte meciuri mai bune pentru a intra în America…şi de aici s-au dat alte interpretări, am devenit şi eu mai nesimţit, au fost şi alţii care au împins….Luciane, eu nu am nimic cu tine, îţi doresc doar fericire!”

Mai multe