Cahill, în presa australiană: «Nu am trăit o zi la fel de frumoasă ca finala Roland Garros»

16 iunie 2018 11:05   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Daren Cahill, antrenorul Simonei Halep a acordat un interviu pentru presa din Australia, ţara lui natală, în care a vorbit despre succesul jucătoarei care a câştigat recent primul ei turneu de gram slam, dar şi despre sprijinul pe care îl are Simona în România.

Cahill, care a vorbit cu un ziar din Adelaide, oraşul în care locuieşte, şi-a arătat respectul faţă de Simona şi i-a lăudat familia. 

"Simona e cea care face toată munca, e o persoana grozava, in fata careia nu pot spune decat 'Jos palaria!' Are o familie grozava si a avut de unde sa invete. Sunt atat de mandru de ea! A fost un moment de mare bucurie, dar si de usurare dupa ce a castigat acel Grand Slam. Am stat alaturi de ea in ultimii trei ani si in sfarsit a castigat un Grand Slam... Stiu ce inseamna pentru ea si ce inseamna pentru Romania. Nu cred ca am mai trait o zi la fel de frumoasa precum cea din finala Roland Garros", a spus Cahill intr-un interviu pentru Adelaide Now, potrivit adevarul.ro.

Antrenorul Simonei a subliniat că românca este susţinută enorm şi în ţara ei şi că felul în care este încurajată de co-naţionali e unui incredibil. "Romanii au iesit din comunism in urma cu aproximativ 35 de ani, iar acum au o mentalitate grozava. Cred ca sunt similari cu australienii din multe puncte de vedere, in felul in care privesc sportul. Toata tara o sprijina pe Simona, este o nebunie. Felul in care au sustinut-o si in finala, cand strigau 'SI-MO-NA, SI-MO-NA'.... Ţi se face pielea de gaina!", a mai spus Cahill. 

Mai multe