Calificare pe burtă

28 februarie 2010 20:44   Alte sporturi
Ultima actualizare:

În semifinala cu SUA, nemţoaicele au trecut prin mari emoţii. Ele conduceau înaintea ultimului tur şi nimic nu părea că le poate sta în cale.

Înaintea ultimei turnante, Anna Friesinger-Postma (33 de ani) s-a dezechilibrat, rămânând în urmă. Cum la pursuit se ţine cont de timpul ultimei componente a unei echipe, patinatoarea a încercat să recupereze decalajul.

Şi, în disperare, a terminat întrecerea pe burtă! Crezând că Germania a ratat finala, Anna a lovit cu pumnii în gheaţă, de ciudă.

Când a privit tabela a observat însă că adversarele au avut timp mai slab cu 0,23 secunde şi a zâmbit. Friesinger-Postma a fost înlocuită imediat, în finală Germania câştigând în formula Daniela Thoms Anschutz, Stéphanie Beckert şi Katrin Mattscherodt.

"A fost ca într-un carusel. Am simţit că se prăbuşeşte totul cu mine, iar apoi m-am simţit ca în al nouălea cer!", a recunoscut sportiva despre care putem spune că a fost şi ghinionistă, şi norocoasă.

De meserie designer şi manechin, Anna Friesinger-Postma este preocupată în timpul liber de decoraţiuni interioare, muzică, internet, fotografie şi modă. E fană a serialului "Sex and the City". Îi place să iasă în oraş cu prietenii, să joace golf şi să se plimbe cu motocicleta.

Mai multe