Cantonament «spartan» în Pirinei

22 octombrie 2013 15:01   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Lucian Bute se pregăteşte intens pentru marele meci cu Jean Pascal, programat la începutul anului viitor. Pugilistul român face sacrificii uriaşe pentru a recupera perioada în care a fost accidentat şi n-a putut să se antreneze.

Lucian Bute este refăcut complet după operaţia la mâna stângă pe care a suferit-o în luna mai şi din cauza căreia a fost nevoit să amâne meciul cu Jean Pascal.

Bute a început de o săptămână un cantonament spartan în munţii Pirinei, aproape de oraşul francez Montpellier, unde va sta, în total, 20 de zile.

Boxerul originar din Pechea a ales varianta de a se pregăti la altitudine pentru a-şi întări pregătirea fizică, conştient că aceasta a fost afectată din cauză că n-a mai boxat de ceva timp.

El n-a avut nicio dispută anul acesta, partida cu Jean Pascal fiind reprogramată pentru 18 ianuarie 2014, la Mont­­real. Pugilistul român, deţinător al titlului mondial IBF, la categoria super-mijlocie, între 2007 şi 2012, se va întoarce după acest cantonament în Canada, unde va continua pregătirea. 

"Nu va fi un meci uşor. Pascal e un adversar puternic şi imprevizibil, dar vreau să câştig. Obiectivul meu este să redevin campion mondial", a spus Bute.

Mai multe