Cât de schimbată pare Simona Halep, de când are un nou iubit! Radiază de fericire

9 noiembrie 2017 17:43   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Pare alt om, de când a fost surprinsă în compania unui nou partener, în public. Simona Halep radiază de fericire și se poate vedea acest lucru doar uitându-te la felul cum se aranjează, de când în viața ei a apărut o nouă iubire.

Cu siguranță Simona Halep petrece mai mult timp în fața oglinzii. După ani la rând de muncă și performanță în tenis, campioana noastră se bucură de o bine meritată viață personală, iar fericirea se reflectă pe chipul ei.

Într-o recentă fotografie publicată pe o rețea de socializare în care apare alături de două dintre prietenele sale, Simona a fost văzută rareori surprinsă atât de aranjată. Se pare că tenismena a decis să mai lase puțin racheta de tenis deoparte și să dea mai multă importanță eleganței.

Campioana a început o nouă relație de dragoste alături de Radu Barbu, și el fost jucător de tenis, care este parte a unui program de dezvoltare a tinerelor talente din tenis: Young Tenis Development, prin care oferă programe complete de antrenamente, dezvoltare psihologică și motrică a celor mici.

Mai multe