Ce bine arată Ana Ivanovic după sarcină! Ce variante de nume are pentru copil

27 martie 2018 15:46   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Jucătoarea de tenis Ana Ivanovic s-a afișat pentru prima data, în public, la nici o lună după ce a născut. Bruneta a fost surprinsă plimbându-se pe străzile din Chicago, la brațul soțului ei, Sebastian Schweinsteiger, fostul fotbalist al lui Manchester United.

Înfofoliți din cap pană în picioare, cei doi s-au relaxat pe străzile frumosului oraș american, acolo unde locuiesc de când fotbalistul a plecat a părăsit-o pe Manchester United și s-a alăturat celor de la Chicago Fire.  Cuplul a apărut pentru prima dată în public de la fericitul moment când în viața lor a apărut un băiețel. Ana Ivanovic a avut parte de o sarcină ușoară și fără probleme, păstrându-și silueta suplă atât pe parcursul sarcinii, cât și după. Copilul va avea nume sârbesc, potrivit presei internațională, doar că cei doi au o dilemă: încă nu au ales numele. Cele trei variante sunt Marko, Stefan sau Luka.

Ana Ivanovic și Sebastian Schweinsteiger formează un cuplu din 2014 și s-au căsătorit la 12 Iulie 2016, în Veneția. După căsătorie, Ana s-a retras din tenis, în timp ce soțul ei a semnat  cu echipa de fotbal din liga americană.  Fosta tenismenă și-a anunțat sarcina publicând pe un cont de socializare o poză cu trei perechi de pantofi sub care a completat:  “O mică extindere a familiei noastre! N-aș putea fi mai fericită.”

Mai multe