Ce bine le stă! Serena Williams se asortează cu fiica ei! Cum arată ținutele lor

1 aprilie 2018 11:01   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Au trecut aproape șapte luni de când Serena i-a dat naștere fetiței ei, micuța Alexis Olympia Ohanian Jr., iar cele două deja sunt una dintre cele mai adorabile perechi mamă-fiică pe rețelele sociale.

Într-o serie de filmulețe publicate pe Instagram, tenismena în vârstă de 36 de ani și-a aratat fetița în fața întregii lumi. Cele două purtau rochii albe asemănătoare, iar micuța Alexis își asorta rochița cu o pereche de pantofi aurii. Serena a explicat prietenilor ei virtuali care o urmăreau, că poartă o rochie vintage sub semnătura Dolce & Gabbana.

După ce a schimbat unghiul camerei, mândra mămică a atras atenția prietenilor ei de pe Instagram și asupra pantofiorilor celei mici. „Uitați-vă ce pantofiori aurii are!”, și-a îndemnat aceasta urmăritorii.

Mămica Serena a declarat de asemenea, că cea mică și-a ales singuă pantofiorii și rochița, așa că tocmai de accea a decis și ea să se asorteze cu fetița, îmbrăcându-se în aceleași culori.

Tot pe Instragram, Campioana Grand Slam-ului a arătat fanilor o mică parte din viitorul proiect semnat cu HBO, „Being Serena”, în care a declarat că atunci când a aflat că este însărcinată se gândea speriată la cum ar mai putea juca tenis astfel, conform dailymail.com

Mai multe