Ce bolid de lux conduce Simona Halep!

12 iulie 2017 7:38   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Mașină de top pentru o sportivă de top! În cadrul parteneriatului cu Mercedes-Benz România, Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG S63 4MATIC Cabriolet pe parcursul sezonului cald 2017. Pe durata colaborarii de durata cu Mercedes-Benz Romania, vedeta tenisului romanesc feminin va avea la dispozitie o suita de modele Mercedes-AMG.

Simona Halep reprezinta un exemplu de pasiune pentru performanta si excelenta sportiva si suntem mandri sa facem echipa cu ea in anul aniversar al semicentenarului Mercedes-AMG. Atat Simona, cat si Mercedes-Benz Romania au acelasi tel – sa fim The Best, iar asta face acest parteneriat sa fie unul autentic si o potrivire perfecta pentru ambele parti,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars si CEO Mercedes-Benz Romania.

„Sunt foarte incantata de acest parteneriat si ma bucur sa am parte de sustinerea Mercedes-Benz Romania in acest an important, atat pentru mine, cat si pentru Mercedes-AMG. Imi doresc ca aniversarea a jumatate de secol de existenta AMG sa fie una memorabila si, continuand traditia sportiva a grupului, sa realizam cat mai multe performante impreuna”, a declarat Simona Halep.

Modelul Mercedes-AMG S 63 4MATIC are un motor biturbo V8 AMG de 5,5 litri şi dezvoltă 576 CP. Modelul AMG accelerează de la 0 la 100 km/h în 3.9 secunde şi are viteza limitată electronic la 250 km/h. Preţul de vânzare al unui Mercedes-AMG S 63 4MATIC în România este de aproximativ 190.000 euro.

Mai multe