Ce campioană sexy avem! Simona Halep a strălucit la Balul Campionilor de la Wimbledon

15 iulie 2019 11:53   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a strălucit la Balul Campionilor de la Wimbledon, la care a participat alături de ceilalți câștigători ai ediției londoneze.

Îmbrăcată cu o rochie de seară neagră, cu un decolteu generos, Simona Halep a fost însoțită la primul Bal de la Wimbledon din viața ei de cele mai importante persoane din viața sa: părinții, fratele și soția acestuia, precum și echipa tehnică. În fotografia cu echipa apare și Darren Cahill, ceea ce confirmă practic că el a fost, de fapt, secretul victoriei Simonei la Wimbledon. ”O seară magică la balul de la Wimbledon pe care nu o voi uita niciodată, alături de oamenii mei speciali”, a scris Halep pe Facebook când a postat fotografiile de la Bal, semn că s-a simțit perfectla petrecere.

La Balul Campionilor, care e organizat de zeci de ani în seara ultimei zile de la Wimbledon, participă toți campionii recent încheiatei ediții. Simona Halep a fost așezată la aceeași masă cu câștigătorul finalei masculine, Novak Djokovic, ei făcând și o fotografie oficială cu trofeele câștigate.

Mai multe