Ce «camuflată» stă Simona Halep la plajă!

24 iulie 2017 16:49   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Nicăieri nu e mai bine ca acasă! După câteva luni agitate, Simona Halep a venit să-şi încarce bateriile la Constanţa, alături de familie şi prieteni. Fotoreporterii Click! au surprins-o în weekend la Mamaia, bine „camuflată” de soare, dar şi de privirile curioşilor.

O şapcă foarte colorată, ochelari de soare mari, o bluză albă şi pantaloni scurţi, din blugi. Acesta a fost „echipamentul” pe care Simona Halep l-a purtat în cele patru ore pe care le-a petrecut pe plajă, în Mamaia. Jucătoarea de tenis, care are deja un bronz frumos, n-a vrut probabil să se expună prea mult la soare, chiar dacă era trecut bine de mijlocul zilei. În plus, fiind în compania prietenilor, şi-a dorit să se relaxeze în linişte, fără să atragă prea mult atenţia curioşilor asupra sa. Simona ştie foarte bine că este o vedetă în România şi că, pe unde merge, cei care îi urmăresc meciurile cu sufletul la gură vor să facă poze cu ea sau să-i ceară autografe.

Sportiva s-a mulţumit să vorbească şi să glumească cu amicii cu care a venit la plajă şi nu s-a ridicat de pe şezlong, doar a schimbat din când în când poziţia. Pentru Halep, acesta a fost ultimul weekend înaintea unei luni cu adevărat „de foc”. A doua jucătoare a lumii va pleca zilele acestea în America, pentru a participa la turneul de tenis de la Washington, unde a primit un wild-card. Emoţiile vor fi foarte mari, mai ales că Simona încearcă din nou să devină lider mondial, dar şi să-şi apere punctele pe care le-a câştigat anul trecut, în Canada.

Ştefan Bănică, «agăţat» de fane şi la mare

Solistul Ştefan Bănică (49 de ani) a cântat în weekend pe scena din Piațeta Cazino Mamaia, iar după concert admiratoarele l-au pândit în culise, pentru poze şi autografe. Amabil şi măgulit, juratul de la “X-Factor” nu s-a plâns de oboseală şi le-a fericit pe fetele care voiau o amintire de la idolul lor. Blonde, brune sau roşcate, tinerele sau de vârsta a doua, fanele l-au sorbit din priviri pe “regele rock’n’roll-ului”.

Diana Dumitrescu şi-a bronzat silicoanele

A fost “Regină” în telenovela cu acelaşi nume, difuzată la Acasă TV, iar acum, la 33 de ani, Dianei Dumitrescu încă i se potriveşte nobila poreclă. Blondina arată de milioane, iar în weekend a atras toate privirile pe Litoral. Sutienul costumului de baie degeaba avea o bijuterie cât casa pe material, căci accesoriul era eclipsat de silicoanele actriţei. Diana a fost păzită la plajă de iubitul ei, afaceristul Alin Boroi.

Mai multe