Ce frumos! Halep l-a luat în brațe pe Cahill, iar antrenorul Simonei a avut un mesaj pentru români

10 iunie 2018 10:08   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep a câștigat Roland Garros după o finală superbă, la capătul căreia s-a impus în fața americancei Sloan Stephens cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1.

Finalul marelui meci a fost plin de emoție. După câteva raliuri câștigate cu mare sacrificiu de românca noastră, ultimul punct cucerit a fost ca o izbăvire. După atâția ani de muncă, iată că, Simona Halep obținea primul său trofeu de Grand Slam. 

Omul care a stat în spatele succesului Simonei Halep este antrenorul Darren Cahill, care a avut răbdarea de a o susține pe româncă în cele mai dificile momente. Simo i-a mulțumit antrenorului său pentru sprijin iar îmbrățișarea prelungă de la finalul meciului dintre cei doi arată legătura specială care s-a creat în decursul colaborării lor. 

It takes a village.@Simona_Halep climbs up to thank her team.#RG18 pic.twitter.com/HuR0w5e6Tt— Roland-Garros (@rolandgarros) June 9, 2018

It takes a village.@Simona_Halep climbs up to thank her team.#RG18 pic.twitter.com/HuR0w5e6Tt

După finala cu Sloane Stephens, Cahill s-a declarat mândru de Simona şi a transmis un mesaj pentru toţi românii: "Se spune că destinaţia e mai frumoasă dacă drumul e plin de obstacole. Într-un final ajungi acolo unde ţi-ai propus şi Simona asta a făcut azi. E un moment magic pentru ea. A mers pe calea mai dificilă, în faţa unei adversare grozave şi sunt extrem de mândru de ea. A arătat determinare, aşa şi-a construit cariera până acum. Ar trebui să sărbătoriţi în România, a fost extraordinară. Pe teren trebuie să-ţi rezolvi singuri problemele, să respiri adânc, să evaluezi situaţia şi să schimbi ce e de schimbat. Asta e o lecţie mare. Se poate îmbunătăţi puterea mentală şi vom mai lucra la asta. E un an senzaţional pentru ea"

Mai multe