Ce iubită e Simona Halep! Constănțeanca, asaltată de fanii americani

1 august 2017 9:48   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Simona Halep și Marius Copil, cei mai valoroși jucători de tenis din România la ora actuală, s-au antrenat la Washington, înainte de a debuta la turneul de pe hardul american.

Halep a fost întâmpinată de foarte mulți fani înainte să înceapă sesiunea de pregătire și nu a scăpat până când nu le-a dat autografe și nu a făcut poze cu ei. Constănțeanca a fost foarte amabilă și a încercat să îi mulțumească pe toți. Nici nu prea avea cale de scăpare, întrucât a fost înconjurată repede de mai mulți copii. 

Simona Halep o va întâlni în primul tur al turneului de la Washington pe Sloane Stevens în timp ce Marius Copil va evolua împotriva lui Sekou Bangoura. 

Constăţeanca de 25 de ani a primit un wild-card la Washington, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul adversarei din primul meci, Sloane Stephens (SUA, 957 WTA). Poreclită, cândva, „Mica Serena“, în speranţa că va ajunge la fel de bine cotată precum Williams, Stephens nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, iar o accidentare a scos-o aproape un an din circuit. Acum, Stephens s-a întors de puţin timp şi, de aceea, a primit un wild-card la Washington. Partida se va disputa la ora 20:50, ora României. 

Mai multe