Cea mai cunoscută lesbiană din lumea sportului vrea să-şi oficializeze relaţia

7 septembrie 2014 18:31   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Între cele două semifinale masculine de la US Open, fosta mare tenismenă Martina Navratilova (57 de ani) şi-a surprins partenera de viaţă cu un inel de logodnă.

Ediţia din acest an a turneului de Mare Şlem de la New York riscă să rămână în amintire printr-un gest care n-are nici o legătură cu evenimentele de pe terenul de joc. Sâmbătă, spectatorii de pe arena „Artur Ashe” au avut parte de o altă supriză de proporţii. Pe ecrane a apărut Martina Navratilova în genunchi, cerând-o în căsătorie pe rusoaica Iulia Lemigova (42 de ani). Lesbiană declarată încă din 1981, legendara jucătoare, câştigătoare a 18 turnee de Mare Şlem, a avut mai multe relaţii sexuale cu femei, fără să fie însă oficializate. “Am aşteptat momentul potrivit. Am fost foarte nervoasă, dar am cerut-o şi ea a acceptat”, a declarat Navratilova după ce i-a dăruit Iuliei un inel cu diamante, iar aceasta din urmă a spus tradiţionalul „Da!”.

Înainte ca Lemigova să formeze un cuplu cu Navratilova, rusoaica a cochetat cu lumea modei, iar în 1991 a cucerit locul secund la Miss Universe. S-a iubit mult timp cu un bancher, trecând printr-o adevărată dramă: a făcut un copil care a murit la cinci luni după naştere, pentru ca ulterior bărbatul să fie găsit şi el mort, într-o reglare de conturi. Totuşi, Iulia mai are două fete dintr-o relaţie anterioară.

Mai multe