Cele mai încărcate 24 de ore pentru Simona Halep la Wuhan

22 septembrie 2019 18:35   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Ajunsă de joi în China, la Wuhan, Simona Halep a început în forță turneul care o poate aduce mai aproape de revenirea pe primul loc în lume. Ea a avut 24 de ore pline de activități.

Totul a început sâmbătă seară, cu petrecerea jucătoarelor. Acolo unde Simona a strălucit îmbrăcată într-o rochie de seară, roșie. Ea a și părut că s-a simțit foarte bine, pentru că a făcut foarte multe fotografii,  atât pe covorul roșu, cât și cu cei doi uriași urși panda, care sunt și mascotele competiției.

Ieri, românca a avut o conferință de presă, la fel ca toate celelalte favorite ale turneului din China. Ea este cap de serie 4 la competiția asiatică. Apoi, la foarte scurt timp distanță, Simona a trebuie să intre pe teren, pentru a juca în primul tur al probei de dublu, alături de Raluca Olaru. Cele două au învins cu scorul de 7-6, 4-6, 10-8, perechea chineză Qianhui Tang/ Xinyu Wang, beneficiara unui wild-card. Partida a durat o oră şi 41 de minute. În turul secund, Halep și Olaru vor juca împotriva învingătoarelor din meciul dintre perechile Kiki Bertens/ Lesley Kerkhove şi Yingying Duan/ Veronika Kudermetova. La simplu, Halep va juca, probabil marți, contra cehoaicei Barbora Strycova.

Tot duminică, Simona a avut și niște parteneri inediți de antrenament: copiii de mingi de la Wuhan, care au participat la Kid’s Day, iar românca a fost personajul central al acțiunii.

Mai multe