Comentatorul TVR, replică revoltătoare: „Portarul supradimensionat al Angolei!”

7 august 2016 13:06   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Exasperat de intervențiile Teresei Patricia Almeida, comentatorul TVR al partidei de handbal România - Angola (19 - 23) a cedat nervos spre finalul meciului.

România a pierdut surprinzător în fața Angolei în primul meci din grupa A la Jocurile Olimpice de la Rio. Jucătoarele africane au condus ostilitățile aproape pe întreaga durată a partidei. La un moment dat, în repriza a doua, angolezele, susținute frenetic din tribune de spectatorii brazilieni, conduceau România la 6 goluri diferență.

La succesul Angolei nu au contribuit doar impreciziile jucătoarelor noastre, ci și paradele de excepție ale portăriței Teresa Patricia Almeida. Spre finalul partidei, comentatorul TVR Dragoș Cojocaru a făcut mai multe comentarii cel puțin răutacioase la adresa portăriței angoleze. Mai întâi a remarcat după o intervenție excelentă a Teresei că „a duduit parchetul sub ea”. Apoi, a numit-o „supradimensionată” iar, spre final, a concluzionat: „Dacă în România s-ar fi făcut vreo selecție pentru portari, niciodată nu ar fi fost selecționată!”

Teresa Patricia Almeida are 28 de ani și s-a născut la 5 aprilie 1988 și evoluează în țara sa natală pentru echipa de club Petro de Luanda.

Mai multe