Coşmar românesc în Spania!

12 februarie 2011 20:04   Alte sporturi
Ultima actualizare:

Evoluţiile în ofensivă ale lui Ozel şi Nechita au fost umbrite de un final în care galacticelor nu le-a mai ieşit absolut nimic în apărare. Drept urmare, au fost învinse cu scorul de 26-25.

Oltchim conducea la şase goluri când mai erau 14 minute de jucat din partida de la Itxako, 15-21. În ofensivă Cristina Neagu a avut acelaşi rol de distribuitoare şi şi-a făcut din plin datoria trimiţând câteva pase extraordinare în prima jumătate.

Ozel a fost cea care a condus atacurile, turcoaica spulberând totul în care şi neputând fi oprită uneori decât de două sau trei jucătoare de la Itxako. Nechita şi Elisei au sprijinit-o pe atac pe turcoaică, în timp ce apărarea a funcţionat uneori aproape de perfecţiune. Aceasta a fost povestea primelor 46 de minute.

Dar totul s-a schimbat incredibil. Arbitrii danezi au acordat nu mai puţin de şapte aruncări de la şapte metri în cele 14 minute de coşmar, defensiva Oltchimului făcând un catastrofal pas înapoi.

Itxako a câştigat în ultimele secunde, când, la 24-24, Alexandrina Barbosa, fosta jucătoare de la Rulmentul Braşov a trimis o ghiulea de la 10 metri pentru a pecetlui scorul final.

La finalul partidei, preşedintele clubului, Ioan Gavrilescu, era extrem de supărat pe jucătoarele sale: "E nepermis ce s-a întâmplat! Niciodată nu am pierdut un meci după ce am condus cu şase goluri".

Mai multe